Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Bottas: "Terugkeer naar Williams zou grote uitdaging zijn"

Het lijkt alsof Valtteri Bottas alvast voorsorteert op een mogelijk afscheid van Mercedes. De Finse coureur zegt dat het een uitdaging zou zijn om terug te keren bij het team van WIlliams, mocht George Russell hem vervangen volgend seizoen bij Mercedes. 

Hoewel veel Britse media al maanden staan te klappen en te juichen voor de – volgens hen - op handen zijnde aankondiging dat George Russell volgend jaar bij Mercedes rijdt naast Lewis Hamilton, is die aankondiging nog altijd niet gedaan.

Bottas krijgt al maanden vragen over de mogelijkheid dat hij door Russell zal worden vervangen na dit seizoen. De 31-jarige Finse coureur wordt in aanloop naar de Britse Grand Prix wederom het vuur na aan de schenen gelegd over vooral dit onderwerp. 

Zowel Russell als Bottas relativeren de geruchten tijdens de donderdagse persconferenties op Silverstone. Volgens hen zit er dit weekend geen aankondiging aan te komen wat betreft hun contracten voor 2022. 

Bottas heeft het al vaker gezegd en benadrukt: "Zoals ik al vaker heb gezegd is het mijn doel om mijn huidige positie te behouden. 

Toto Wollf maakt er geen geheim van dat hij met een dilemma zit: Wolff uitte openlijk zijn twijfels en overdenkingen: zowel Bottas als Russell presteren nu erg goed zei de Mercedes-teambaas twee weken geleden in Oostenrijk. 

Your email is never shared.
Required fields are marked *




*